Utkast: Hej människor. ...

Hej människor.

Ni kan göra er själva meningsfulla. Ni kan göra egna val. Influeras av andra, men välja själva. Ni kan få en personlighet. En som ni kan utveckla. Istället för att härma. Ni kan få ett liv. Ni kan berika det livet.

Ni läser tidningen. Tar del av löpsedlar. Berättar det som berättats för er. Knyter påsen. Ni tror samma som den tidigare, och den senare tror samma som ni.

Det finns några få personer i historien som vi minns. Personer som gjorde något annat än vi andra. Sen gjorde vi som dem. De skapar en ny värld. Martin Luther King gjorde det. Hitler gjorde det. Vi följer den som tar täten.

Det är äckligt att se folk rota väska, plocka plånbok, och dra kortet 3 ggr i spärren när lampan blinkar grönt. Vana. Bäst att göra som man lärt sej. Vart tittar dessa människor? Hur skapar de sej en världsbild när de inte ens uppfattar ett grönt ljus? Snart tar global uppvärmning död på oss. Det vet ni. Vet ni om att det finns folk som vet annorlunda?? Vet ni nåt annat än det som står på löpet? USA ville åt oljan. Det vet ni. Bistånd är bra, det vet ni.

Varför tar ni del i diskussionen? Ni har inte sett rapporterna. Ni har inte gjort undersökningarna. Ni bara repeterar sånt som andra repeterar. Ni vet inte vem det kommer ifrån.

Ni är inte bara meningslösa. Ni är katastrofala. Ni förvränger den ursprungliga källan.

Det kanske vore bäst med en global uppvärmning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0