Min Blogg=skitkorkad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Hej på mej själv! Ja, så skriver jag, eftersom jag påstått mej skriva för mej själv, och enbart mej själv! Som om jag är en man utan krav på extern uppskattning! Som om jag är en robotman som är helt jävla mongo i huvet och inte behöver höra att han är bra! Som om jag vore nåt jävla missfoster som sitter här och inte är ett skit jävla ledsen över att inte en endaste jävel nånsin säger nåt ens skitlite snällt nånsin överhuvudtaget!

Well, fuck mej själv! Jag skiter i vad fan jag sagt om den här dumma jävla bloggen! Från och med nu är det varenda jävla besökare som droppar något snällt i kommentarboxen, annars kan ni fan gå och knulla er själva i röven!

Jag vet fan inte ens vem i helvete som är dummast: jag för 4 månader sen som påstod att jag skrev för mej själv, eller ni som är så in i helvete jävla dumma att ni gick på den billiga jävla skiten.

Fy fan vad jag hatar er! Jag skulle fan spöa varenda jävel om jag visste vilka ni är! Fuck you, fucking assfucking motherfuckers. Jävla Pissfittor!

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Simon vaknar av att solen (den lilla som når fram genom gråmolnen) retar hans ögon. Han har inga gardiner. Han tar en cigg, drar på sej brallor och t-shirt, och går ut. Han bor i ett betongkvarter. Har alla sina polare här. De är aktivister.. i det mesta. Mycket djurrätt. Mycket hata snutar.  Mycket förtryckskamp. Simon lägger jävligt mycket tid och humör på det här.

Simons polare sitter och diskuterar på en bänk vid Ica. Djurrätt. Snutar. Förtryckskamp. Den där bänken har stulit jävligt mycket tid och humör från Simons polare.

Det gäller att se jävligt konstig ut i förhållande till allmänheten. Mycket hål i kläderna. Mycket hål i skinnet. Man ska sticka ut, för att visa de jävlarna. Sticka ut, och vara jävligt arg. Ingen jävel ska komma och trampa på en. Då jävlar.

Mycket fokus på det dåliga i livet. Lite fokus på det bra.

Jävligt konstigt att ni inte får mer gjort.., att inte fler ansluter sej. Deppiga jävlar.

Ensam..

Idag beställde jag en real doll. Den kostade sextiotusen. Jag ska inte ens ha den för sex.. Jag vill bara ha någon att prata med. Jag skickade med ett fotografi på min mamma i beställningsordern, för att de ska göra dockan så lik min mamma som möjligt.

Jag tror att mitt liv kommer att bli bättre när min deal doll kommer.. Nån att prata med..





Mamma..

Konstverk!

Mänska!

Varför täcka din duk med en gråtråkig papp, när din tavlas får hänga fullt fri? Varför gömma din ram upp på vinden så mörk, när din tavlas hängs duken bredvid? Varför hyssja din godsinta skapares namn, när din tavlas står snirkligt i kant? Varför glömma din själ och din integritet, bar' för han där gör just likadant?

Ett konstverk, det är vad du verkligen är, men du döljer din skönhet med skit! Alla blinda får kladda och kleta på dig, tills de utsuddat Gud Stores slit! Och nu sitter du här, prick precis som de där, ensamhet skrämmer längre dig ej.  Och det vackra är borta, och du passar in, med de andra som passar med dig..

Framtid!

Kära läsare!

Nu, nu är det stora saker på gång! Jag har nämligen bokat in ett besök hos den studievägledning som håller hus i G.a Kirurgen (framtida känd för den vägledning Erik Odelberg gavs, innan hans namn var vida spritt, världen över)! Jag ska bli författare! (Mark Twain, släng dej i väggen!)

Jag förstår den allmänna förvirring som väcks i och med inlägget ni läser - "Studievägledning, åt en så klart lysande stjärna??" Faktum är att jag så sent som denna morgon inte var säker på vad jag skulle göra av min begåvning! Jag har varit ett vilset föl, kära läsare. Ett föl, som till en början lurat såväl andra,som SEJ SJÄLV, (och det är ingen lätt sak, för just det här fölet, är sällsynt svårlurat, om än, en begåvad lögnare) att hans begåvning icke hade någon svag punkt! Någonstans! Att han likväl kunde bli speleman, som läkare, och modell! Men läsare! Högvördiga läsare! Jag skall taga orden ur en man vars mun skulle kunnat vara min! Allting är relativt! Mitt stolta skrivande!, får allt annat i min färdighetsarsenal att blekna, och bekräftar därför sanningen om lögnen i tidigare mening! (meningen om fölet.. Jag skriver så snyggt att det förvirrar, inte sant?) Det är en gudsgåva, så sällsynt förekommen, att jag är den första jag hör påstås besitta den! Storverk väntar!!

Jag skall nu lämna er, överförtjusta människotyg!, med denna fröjdens nyhet, och låta den förgylla er dag, såsom den skall förgylla min! På återseende!

Erik Odliburg


Kongen

Det var en gång en konglighet som vaknade i sitt slott en mörgon. Det gjorde han varje mörgon, förutom de mörgnar han vaknat borta, pga. ett nattligt översövande på ännan pläts.

Han vaknade alltså i sitt slött. Men den här mörgnen var inte som andra mörgnar, för den här mrgnen se, dän var någöt helt ännörlonda. Den här mörgnen, den vär nämlögän den mörgne söm kongen och häns fruttyg dröttnongen häde gift säg pö, för hondra ör sän. Öch kögnen hödde plänörät nägöt ölldälit särsklt, frö dät mäte kögar görä nä därs drättningor blövt göft mdä kän. Sö rväd ät. Hä hde plrtn ön fts. Rn fst mä ckt lbonger' nmp klat dne pämpden met allå. Klopt ti kli ten tövan!


- Kdert tar flenfgkfgkldf?

- Jkeleadfsksdök..

- Kkjlsfösfölösadfkjafasdf??

- 93er47136r 262 3


Kksle dsdopg sogwepö, esgkopg!

Dsjlk!


Real Life Experience

Niklas, min mob är död, och tåget FETT sent. Jag kommer nog kvart i elva. Sitter på 7-eleven just nu. Jag älskar er! Prutt

RSS 2.0